Napjainkban rengeteg olyan problémával találkozom, ahol valahogyan egymástól teljesen eltérő tünetek, illetve betegségek egy okra vezethetők vissza. Hosszú ideje tartó működésem alatt a közös nevező minden esetben a káros földsugárzások voltak.
Szeretném bővebben kifejteni ezt a már mint elcsépelt témát, mert úgy érzem szükség van rá. Általánosnak tűnhetnek ezek a sorok, pedig nem azok és a titok nyitja a volt, hogy minden embernél egyazon káros földsugárzás teljesen más tüneteket, betegségeket eredményez. Valahogyan úgy van ez, hogy amíg valaki káros földsugárzás fölött fekszik, addig szinte lehetetlen teljes mértékű gyógyulást nála elérni. Nagyon sokan azzal kezdik az egész diagnosztizálást és életmód tanácsadást, hogy a káros földsugárzásból kifektetik az embereket. Ennek kellene a nulladik lépésnek lennie az öngyógyítás során. Azt tapasztaltam, hogy csontkovácsolásról szóló pácienseim közérzetében és egészségi állapotában lassú visszaesés következik be, amennyiben benne maradnak a káros földsugárzásokban. Azonnal megválaszolnék egy szinte nyomban felmerülő kérdést, miszerint „a betegségem fennállt az előző lakásomban is” vagy „ez már a harmadik hely, ahol alszom, mégsem enyhülnek a tüntetek”. A válaszom az: valamiért az ember mindig visszamegy ugyanarra a rossz helyre, amilyen lenyomatot az előző helyen lévő káros földsugárzás az energiaburkában (aurájában) hagyott.

  Tehát szerintem mindenkinek a legfontosabb és legelső lépés ez kellene, hogy legyen: a lakáskimérés.
Nem beszélve arról, hogy megelőzni mindig könnyebb egy betegséget. Ha mást nem tud kitalálni életmódfejlesztésében, kezdje ezzel. Tudok benne segíteni, megfelelő szakembereket ajánlani, akik ezt korrekt módon elvégzik. Alapvetően kettő fajta káros földsugárzást ismerünk. Az egyik a vízerek: ezek olyan talajvizek a föld alatt, amik mozognak, azaz folynak. Gyakorlatilag olyan patak vagy ér, ami a földfelszín alatt folyik. A másik az úgynevezett Hartmann-zónák. A vízerek általában 60–140 cm szélesek és igen veszélyesek. A Hartmann-zónák észak–dél, kelet–nyugat irányúak, általában 30 cm vastagok és ezek a vonalak 180–200 cm-enként ismétlődnek, mintegy szabályos hálót alkotva. Ahol a Hartmann-zónák keresztezik egymást, ott sokkal súlyosabb tüneteket okoznak. A legrosszabb esetben a vízereket keresztezi a Hartmann-zóna. Itt szokott általában daganatos betegség, rák kialakulni.

  Mivel már korábban említettem, hogy minden típusú embernél más tüneteket produkál, így ez egy személyre szabott vizsgálat alapján állapítható meg pontosan, hogy kinek milyen tünetét okozta ez.
Tapasztalatom szerint a betegek 95%-a káros földsugárzás felett alszik. Azért erről beszélek elsősorban, mert a fekhelyünk az, ahol a legtöbbet egy helyben tartózkodunk. Nyilván fontos még ülőmunkát végző embereknél a munka helye is. A gyermekek különösen érzékenyek a káros földsugárzásokra. Nekik, mivel még fejlődésben vannak, különösen fontos a tiszta fekvőhely. Úgy kell ezt az egészet elképzelni, hogy aki fáradtan ébred vagy rosszul alszik, esetleg egyáltalán nem alszik, annál vélhetően fennáll valamelyik káros földsugárzás jelenléte. Estére lehet, hogy már egészen jól érzi magát az ember, de reggel mégis mint ha „agyonverték” volna, úgy ébred. Ezek a tipikus tünetek.
Különösen káros hatást gyakorol a káros földsugárzás a pajzsmirigyre. Közvetve az elhízásra. Nagyon sok esetben megállapítható volt, hogy az elhízásnak káros földsugárzás az oka, mert az illető személy pajzsmirigye benne volt egy ilyen káros földsugárzásban. Ez tipikusan úgy jelentkezik, hogy az illető már mindenféle fogyókúrával próbálkozott, alig étkezik valamennyit, mégis súlycsökkenés nem tapasztalható. Valahogy ez úgy néz ki a hétköznapokban, hogy az illető megfőzi a családja számára az ebédet, ők megeszik, és az illető pedig elhízik tőle, holott meg sem kóstolta az ételt. Találkoztam már olyan esettel is, ahol a napi kalória bevitel alig érte el a létfenntartáshoz szükséges orvosi minimumot, mégis jelentős túlsúllyal él a szóban forgó személy. Ez nem egyedi eset. Nagyon sokan kínlódnak a súlyfelesleggel, s egyszerűen képtelenek még csak a mérséklésére is. Ezek hátterében nagy valószínűséggel káros földsugárzás állhat. Ez csak egyetlen tünet, amit a példa kedvéért kiragadtam. Számos hasonló betegség, illetve tünet van, ami mind ide vezethető vissza. A 19. században élt Amerikában egy híres jós-látnok ember. Az volt a mutatványának a lényege, hogy bárki felírta egy összehajtott papírra a betegségét vagy a tüneteit, Ő a homlokához érintette a zárt papírlapot, és megmondta az orvosságot a betegnek. Azért írtam ezt ide, mert kissé én is így érzem magam. Lassan közel 20 éves praktizálásom folyamán mára nyugodtan végre tudom hajtani ezt a mutatványt. Bárki, aki nekem leírja a betegségét és a tünetét (igazából le sem kell, hogy írja), 95%-os pontossággal meg tudom neki mondani előre, hogy mit kell tennie. Méresse ki a lakását. És higgyék el, 100-ból 95 esetben ez a tanács működni fog.

Ezek a földsugárzások általában egy helyben maradnak. A vízerek változhatnak az évek folyamán. A Hartmann-zónák fix helyen maradnak.

Még egy érdekesség: ahol vízér találkozik Hartmann-zónával, ott a Hartmann-hálót kissé elhúzza a vízér, mintha kapcsolatban lennének.

Még egy érdekesség csak a teljesség kedvéért, általában mindenki megijed, hogyan fogja átrendezni a házát. Azt tudom elmondani, legtöbbször elegendő 40–60 cm oldalirányban elmozdítani az ágyat. Lehet, hogy ezt függőlegesen kell megtenni. Tudom azt, hogy hölgyeknél rendkívül fontos az esztétika és a praktikum a szoba elrendezésében.

Kérem, higgyék el, meg fogja érni a változtatást. Azon kívül, mivel hálószobákról beszélünk, általában kevés ember fordul meg ott. Életemben egyszer találkoztam olyan lakással, ahol alig volt fekvésre alkalmas terület. Ez egy fürdőhely közelében volt, ahol a ház alatt egy 2 m széles vízér ment keresztül hosszirányban. Ez azonban sokezer esetből egyetlen. Vegye ezt úgy, hogy minden egyes étkezés előtt kezet szoktunk mosni. Ugyanígy minden orvosi vagy természetgyógyászati kezelés vagy terápia megkezdése előtt kérem, méresse ki a lakását a saját és családja érdekében.

Véleményem szerint tartós javulás elképzelhetetlen a káros földsugárzások jelenlétében.

Tisztelettel:
2012. február 24.